Att byta om i bilen

Det här med att byta om på färd är inte alltid det enklaste. För några dagar sedan åkte jag och min bästa vän på en dagsutflykt. Jag hade inte hunnit välja kläder innan vi drog iväg och tänkte därför att jag skulle göra det under färden. Det gick väl sådär, kan man säga! Min kompis körde och hon hade väldigt gamla däck på bilen och det gjorde att hela fordonet skakade som tusan på vägen. Vi fick oss i alla fall ett gott skratt, till och med mascaran rann ner över på mina kinder. När vi kom hem letade vi efter nya däck på nätet till hennes lilla pärla. Nu är de på väg hem till henne och när de väl kommer lovar jag att göra en ny uppdatering om däcken på en bil faktiskt spelar någon roll för möjligheterna att byta om utan problem.

Kvinna sitter framför ratten i en bil

(Visited 1 times, 1 visits today)