Skydda dina naglar

Under vintern är det nog fler än jag som märker att hår, hud och naglar blir torra och sköra. För min del är det naglarna som tar mest skada av den torra och kalla luften så jag besökte en nagelteknolog som förklarade hur viktigt det är att ta hand om sina naglar. Hon visade mig en ekologisk olja som man ska smörja in naglar och nagelband med morgon och kväll. Den har gjort otroligt stor skillnad på mina naglar. Hon rekommenderade även ett gelélack som sitter extra bra vilket skyddar nageln mot yttre påfrestningar. Hon jämförde det med hur crosshjälmar skyddar förarnas huvud mot hårda smällar. Så jag fick en manikyr med lacket och det sitter verkligen otroligt bra. Inga naglar har gått av och de känns mycket starkare än innan. Dessutom är mina naglar finare än på mycket länge.

(Visited 1 times, 1 visits today)