Smink i solen

Även om jag älskar allt vad smink heter och nästan alltid har makeup finns det tillfällen när jag inte har något smink alls. Det gäller till exempel om jag är på semester i något soligt land och tillbringar dagen på stranden. Då är det endast solskydd som gäller för att skydda huden mot solen. Jag och en kompis har precis bokat en resa så snart bär det av till Spanien en vecka. Ekonomin är kanske inte den starkaste just nu men jag hittade ett ställe där de erbjöd snabba lån så det problemet löste sig genast. Är jag på stranden är det som sagt endast solskydd som gäller, går jag runt på stan använder jag bara en lätt makeup med concealer, primer förstås och lite mascara. Gärna kombinerat med en snygg solhatt. Den kraftigare makeupen sparar jag till kvällens äventyr.

Kvinna på strand

(Visited 1 times, 1 visits today)