Sminkad för lägenhetsvisning

Att gå på lägenhetsvisning är alltid spännande och självklart vill man också se bra ut. Häromdagen skulle jag följa med en kompis som hittat sin drömlägenhet hos en mäklare i Örebro! Den var precis vad hon alltid velat ha, en kvadrat-smart tvåa där hon kan förverkliga sina idéer om compact living. Eftersom hon så gärna ville ha lägenheten var hon förstås nervös, men jag visste precis hur jag skulle göra för att hjälpa henne. Så innan visningen bjöd jag hem henne till mig, öppnade en flaska bubbel och placerade henne vid mitt sminkbord, där jag plockat fram det jag behövde – en foundation i perfekt nyans, en grymt bra, svart mascara, ett diskret rosa läppstift och en läppenna. Eftersom jag är ett sminkproffs – och dessutom ödmjuk! – var hon snart vacker som en dag. Fylld av självförtroende spatserade hon så iväg på visningen med mig i släptåg. Nu väntar bara budgivningen…

(Visited 1 times, 1 visits today)